You, the petitioner
91f41788 8ab1 4b6e bdc9 33d70eef4e16

Geen bouwplannen voor het hart van het centrale KVL-terrein in Oisterwijk, houd het groen

541 signatures

Voor het nu nog leegstaande terrein tegenover Kafe Van Leer zijn voorgenomen bouwplannen voor 2 appartementencomplexen. Dat betekent géén groen hart voor het toch al (erg) volgebouwde KVL-terrein! Help mee ervoor te zorgen dat ook het KVL-terrein een ‘groene parel’ met vele culturele en recreatieve mogelijkheden in Oisterwijk kan worden. Wonen, werken, verblijven, recreëren èn genieten in een historisch stukje Oisterwijk!

Petition

We

Alle bewoners, bezoekers, werknemers, werkgevers, zelfstandigen en gebruikers van de gemeente Oisterwijk en het KVL-terrein.

 

observe

  • Dat het KVL-terrein méér groen verdient!
  • De historische industriële gebouwen véél beter tot hun recht komen om een groen hart in plaats van nieuwe appartementencomplexen.
  • De gemeente heeft nagelaten een biodiversiteitsplan op te stellen voor deze mooie, nieuwe wijk.
  • Een onomkeerbaar verlies van de uitstraling van een historisch uniek stukje Oisterwijk
  • Een gemiste kans voor het ‘KVL Park’, de potentiële nieuwe ‘hotspot’ en trots van Oisterwijk!

 

and request

De gemeente Oisterwijk haar verantwoordelijkheid te nemen en te kiezen voor groen en cultuurhistorie in plaats van nieuwe stenen. De 4 oude, monumentale bomen op het terrein te behouden en het terrein te ontwikkelen tot een prachtig park dat recht doet aan haar omgeving!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Oisterwijk 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-13 
Lead petitioner:
Emily Simunic 
Website:

History

Signatures