U, de petitionaris
91f41788 8ab1 4b6e bdc9 33d70eef4e16

Geen bouwplannen voor het hart van het centrale KVL-terrein in Oisterwijk, houd het groen

541 ondertekeningen

Voor het nu nog leegstaande terrein tegenover Kafe Van Leer zijn voorgenomen bouwplannen voor 2 appartementencomplexen. Dat betekent géén groen hart voor het toch al (erg) volgebouwde KVL-terrein! Help mee ervoor te zorgen dat ook het KVL-terrein een ‘groene parel’ met vele culturele en recreatieve mogelijkheden in Oisterwijk kan worden. Wonen, werken, verblijven, recreëren èn genieten in een historisch stukje Oisterwijk!

Petitie

Wij

Alle bewoners, bezoekers, werknemers, werkgevers, zelfstandigen en gebruikers van de gemeente Oisterwijk en het KVL-terrein.

 

constateren

  • Dat het KVL-terrein méér groen verdient!
  • De historische industriële gebouwen véél beter tot hun recht komen om een groen hart in plaats van nieuwe appartementencomplexen.
  • De gemeente heeft nagelaten een biodiversiteitsplan op te stellen voor deze mooie, nieuwe wijk.
  • Een onomkeerbaar verlies van de uitstraling van een historisch uniek stukje Oisterwijk
  • Een gemiste kans voor het ‘KVL Park’, de potentiële nieuwe ‘hotspot’ en trots van Oisterwijk!

 

en verzoeken

De gemeente Oisterwijk haar verantwoordelijkheid te nemen en te kiezen voor groen en cultuurhistorie in plaats van nieuwe stenen. De 4 oude, monumentale bomen op het terrein te behouden en het terrein te ontwikkelen tot een prachtig park dat recht doet aan haar omgeving!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oisterwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
13-01-2019 
Petitionaris:
Emily Simunic 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen