U, de petitionaris

Geen arbeidsmigranten op camping Marina Beach

2 ondertekeningen

Zowel de gemeente Terneuzen als Oostappen groep zijn voornemens het huidige bestemmingsplan te wijzigen met als doel op camping Marina Beach het verblijf van arbeidsmigranten te legaliseren voor een periode van 5 tot 10 jaar

Petitie

Wij

vaste jaargasten, bewoners van bungalows, vakantiegangers en bewoners van de omliggende gemeentes

 

constateren

  • dat camping Marina Beach geen plek is voor het huisvesten van arbeidsmigranten.

  • Het is een camping, een plek waar mensen willen recreĆ«ren.

  • Het toelaten van arbeidsmigranten heeft al tot overlast geleid: geluidsoverlast, verbale agressie en intimidatie, dronken mensen, vechtpartijen, bezoekers van buitenaf. En dit zonder toezicht of handhaving! Vakantie voor iedereen? Niet op deze manier! Onveilig is het!

  • Een camping is niet geschikt voor arbeidsmigranten, dat hebben vele jaargasten kunnen ervaren afgelopen seizoen. Vakantiegangers hebben een ander ritme dan de arbeidsmigranten. De onderlinge culturen botsen, waarden en normen sluiten niet aan. Dat is onze ervaring.

 

en verzoeken

de gemeente Terneuzen en Oostappen groep om af te zien van deze plannen en de camping puur alleen voor recreatieve doelstellingen in te zetten conform huidig bestemmingsplan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Terneuzen 
Petitieloket:
Einddatum:
29-03-2018 
Petitionaris:
Anouk Muller 
Organisatie:
vaste jaargast Marina Beach 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen