U, de petitionaris

Geen Action in Reeuwijk-Dorp

245 ondertekeningen

Er lijken plannen te zijn om een Action te openen op de plaats waar eerst de Aldi zat in Reeuwijk-Dorp. Dat vinden wij geen goed idee. Bent u het met ons eens? Teken dan onze petitie!

Petitie

Wij

Inwoners van Reeuwijk-Dorp en omringende dorpskernen

 

constateren

  • dat er plannen zijn voor het vestigen van een Action in Reeuwijk-Dorp.
  • In de enquête voor de dorpsvisie werd beperking van extra verkeer door het dorp vanwege rust en kwetsbaarheid van de kleine wegen genoemd.
  • Een Action zal juist meer verkeer genereren.
  • Ook kwam uit deze enquête het belang van een levensmiddelenwinkel voor de leefbaarheid in het dorp naar voren. Vestiging van een Action maakt de kans op een nieuwe levensmiddelenwinkel klein.

 

en verzoeken

u om vestiging van een Action op de beoogde locatie niet toe te staan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bodegraven-Reeuwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
14-07-2021 
Petitionaris:
Marije Boonstra 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Aanbieden petitie ‘geen Action’ aan de wethouder

Beste ondertekenaars,

Vanavond bieden we de petitie tegen vestiging van de Action in Reeuwijk aan de wethouder aan. 241 mensen hebben de petitie gesteund, hartelijk dank! De Action komt er natuurlijk gewoon, maar we hebben in ieder geval onze stem laten horen en daar was het mij vooral om te doen. Hopelijk betekent dat ook nog iets als er weer gezocht gaat worden naar een nieuwe bestemming voor het pand.

Met hartelijke groet,

Marije.

14-07-2021