You, the petitioner

Geen 5G-antenne op Texel

280 signatures

De gemeente Texel is voornemens een 5G zendmast van 30 meter hoog te plaatsen bij airport Texel. Ondanks de vele wetenschappelijke onderzoeken door artsen wordt dit in Nederland toegestaan. In veel landen is er al een verbod op 5G. De inwoners van Texel lopen een verhoogd gezondheidsrisico. 5G is niet te vergelijken met 4G. Dit is wel wat de regering ons wil laten geloven.
Grote bedrijven als Vodafone hebben genoeg geld om dit soort masten willens en wetens door te drukken. Voor het bedrijf Vodafone een financieel gewin, voor Texel een ramp.

Petition

We

Omwonenden van Texel international Airport en verdere bewoners van gemeente Texel.

 

observe

  • Dat zonder enige voorkennis een besluit wordt genomen om een Vodafone 5G zendmast van 30 meter hoog te plaatsen bij airport Texel.
  • Ondanks de vele wetenschappelijke onderzoeken over de zware gezondheid gevolgen voor mens en dier er toch een plaatsing komt van een 5G-mast.

 

and request

Een gedegen onafhankelijk en getoetst vooronderzoek naar de gezondheidsrisico's van mens en dier voordat er een vergunning wordt verleend voor het plaatsen van een 5G-antenne bij airport Texel. Dit onderzoek dient wetenschappelijk te zijn getoetst zonder inmenging van Vodafone.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Texel 
Petition desk:
Lead petitioner:
Michiel Kerkhof 

History

Signatures