U, de petitionaris

Geen 5G-antenne op Texel

280 ondertekeningen

De gemeente Texel is voornemens een 5G zendmast van 30 meter hoog te plaatsen bij airport Texel. Ondanks de vele wetenschappelijke onderzoeken door artsen wordt dit in Nederland toegestaan. In veel landen is er al een verbod op 5G. De inwoners van Texel lopen een verhoogd gezondheidsrisico. 5G is niet te vergelijken met 4G. Dit is wel wat de regering ons wil laten geloven.
Grote bedrijven als Vodafone hebben genoeg geld om dit soort masten willens en wetens door te drukken. Voor het bedrijf Vodafone een financieel gewin, voor Texel een ramp.

Petitie

Wij

Omwonenden van Texel international Airport en verdere bewoners van gemeente Texel.

 

constateren

  • Dat zonder enige voorkennis een besluit wordt genomen om een Vodafone 5G zendmast van 30 meter hoog te plaatsen bij airport Texel.
  • Ondanks de vele wetenschappelijke onderzoeken over de zware gezondheid gevolgen voor mens en dier er toch een plaatsing komt van een 5G-mast.

 

en verzoeken

Een gedegen onafhankelijk en getoetst vooronderzoek naar de gezondheidsrisico's van mens en dier voordat er een vergunning wordt verleend voor het plaatsen van een 5G-antenne bij airport Texel. Dit onderzoek dient wetenschappelijk te zijn getoetst zonder inmenging van Vodafone.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Texel 
Petitieloket:
Petitionaris:
Michiel Kerkhof 

Geschiedenis

Ondertekeningen