U, de petitionaris
Vitesse logo jaren 70 1

Geef nu gemeentelijke steun aan Vitesse

2.119 ondertekeningen

Vitesse Arnhem kampt met een schuld van 19 miljoen euro. Terwijl de gemeente 70 miljoen euro investeert in het Stadstheater, blijft Vitesse zonder steun. Deze petitie vraagt om financiële hulp voor Vitesse en heroverweging van gemeentelijke prioriteiten. Teken nu en red onze club!

Petitie

Wij

De supporters van Vitesse

 

constateren dat:

  • Vitesse Arnhem ernstige financiële problemen heeft met een schuld van 19 miljoen euro, waarvan 14 miljoen verschuldigd is aan één persoon (Parry).
  • de club de deadline heeft gemist om de begroting voor volgend jaar aan de licentiecommissie voor te leggen, wat ernstige gevolgen kan hebben voor de clublicentie.
  • de gemeente Arnhem 70 miljoen euro investeert in de verbouwing van het Stadstheater, terwijl Vitesse geen zichtbare steun krijgt.

 

en verzoeken

  • de gemeente Arnhem actief financiële steun te bieden aan Vitesse, bijvoorbeeld door leningen, subsidies of andere vormen van hulp.
  • investeringen te heroverwegen en middelen toe te wijzen aan de ondersteuning van Vitesse, gezien de sociale en economische impact van de club.
  • in gesprek te gaan met de club en supporters om gezamenlijk naar duurzame oplossingen te zoeken voor Vitesse's financiële problemen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Arnhem 
Petitieloket:
Einddatum:
16-09-2024 
Petitionaris:
M Veer 

Geschiedenis

Ondertekeningen