U, de petitionaris
Logo treffer

Geef de Treffer '16 na 2 jaar eindelijk een eigen accommodatie

514 ondertekeningen

Na 2 jaar vechten tegen onrecht is de maat vol en gaan we strijden voor een eigen kantine, ontmoetingsplek, vergaderruimte en schuilplaats. Kortom: EEN EIGEN ACCOMMODATIE! Om eindelijk ook eigen inkomsten te kunnen creëren Na al het gesteggel zijn we het meer dan zat en ondernemen NU ACTIE!

Teken en deel deze petitie alsjeblieft. Laat zoveel mogelijk mensen dit tekenen zodat wij dit aan de gemeente aan kunnen bieden en dan duidelijk kunnen maken hoe hoog de nood is. Het wordt tijd dat de gemeente nu ook hun VERANTWOORDELIJKHEID neemt en een ACTIEVE ROL gaat innemen zodat er snel een fatsoenlijke, nette, schone en veilige accommodatie komt. HELP ONS hiermee zodat het probleem duidelijk wordt.

Petitie

Wij

Mensen met hart voor onze voetbalclub, spelers en liefhebbers.

 

constateren

  • Na 2 jaar vechten tegen onrecht is de maat vol. Er moet actie ondernomen worden om de gemeente in te laten zien hoe belangrijk het is een eigen accomodatie te hebben.

  • De gemeente moet ook inzien van hoe zo'n groot maatschappelijk belang de voetbalvereniging in ons dorp is.

  • Dit betreft niet alleen de spelers maar ook vele andere mensen in ons dorp.

 

en verzoeken

een eigen kantine, ontmoetingsplek, vergaderruimte en schuilplaats. Kortom: EEN EIGEN ACCOMMODATIE! Om eindelijk ook eigen inkomsten te kunnen creëren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Borger-Odoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
01-03-2019 
Petitionaris:
Bianca, mama van 2 jonge voetballers 
Organisatie:
vv de Treffer '16 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

We zijn goed op weg..

Hallo mensen,

Ten eerste willen we iedereen bedanken die tot nu toe getekend heeft! De teller staat inmiddels op de 370 maar dat is nog lang niet genoeg. Gezien de ontwikkelingen bij de gemeente Borger-odoorn ziet het er namelijk naar uit dat ze geenszins van plan zijn te helpen.

+Lees meer...

Dit blijkt wel weer uit de berichtgeving over de vergadering van 8 november jl. En hier worden wij de dupe van. Niet alleen de voetbalvereniging maar het hele dorp lijdt hieronder. En dat moet afgelopen zijn. Het probleem wordt steeds verschoven terwijl de gemeente zelf de oorzaak is en het dus ook op moet lossen. En het IS op te lossen, het is nu alleen nog een kwestie van WILLEN! Dus nogmaals het verzoek de petitie te blijven delen en tekenen. Vergeet vooral niet te bevestigen via de mail anders is de ondertekening niet zichtbaar. Wij gaan ondertussen door met het uitwerken van nieuwe acties. We hadden zo gehoopt dit niet te hoeven doen maar helaas.. WE ZULLEN STRIJDEN VOOR WAT WE WAARD ZIJN!!!

DUS BLIJF ONS HELPEN, ZONDER U KUNNEN WE HET NIET!

09-11-2018