U, de petitionaris
Skatebaan noord west image eline

Geef Amsterdam Noord-West een skatebaan voor iedereen

832 ondertekeningen

Skaten is populairder dan ooit. Zowel kinderen als volwassenen staan graag op een board om plezier te maken. Er bestaat bij veel kinderen uit de buurt een langer gekoesterde wens voor een nieuw skatebaan in de buurt. Een skatebaan is het antwoord op meer bewegen en leren je grenzen te verleggen.

Petitie

Wij

Bewoners uit Amsterdam Noord-West die een nieuwe sportieve ontmoetingsplek voor jong en oud wensen.

 

constateren dat:

  • Er is een enorme behoefte aan sport- en recreatie mogelijkheden in De Bongerd en omliggende wijken.
  • Tussen de aangrenzende buurten van Noord-West, in de hoek tussen de Landsmeerdijk en de Kadoelenbrug ligt een braakliggend en onbestemde ruimte. Het is een centrale en ruime plek waar de hele dag vele Noorderlingen langs trekken op de fiets.
  • Een ruimte met veel potentie naast de kade van het Zijkanaal I. De perfecte spot voor een nieuwe skatebaan!
  • Een goede skatebaan zal een enorme toevoeging zijn voor skaters en urban sporters uit de verschillende wijken in Amsterdam Noord-West.
  • Met deze nieuwe sportieve ontmoetingsplek kan jong en oud samen bewegen en plezier hebben. Lekker buiten zijn, voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar.

 

en verzoeken

Gemeente Amsterdam te investeren in een skatebaan in de buurt, want in Amsterdam Noord-West is er binnenkort geen skatebaan meer. En dat is zonde. We zien een baan voor ons ontworpen door de bewoners uit Noord-West en in samenwerking met een professionele skatebaan bouwer. Modern, duurzaam, toekomstbestendig en hufter-proof.

Onderteken jij ook ons initiatief voor een nieuwe plek om te spelen & bewegen?!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
15-05-2023 
Petitionaris:
Joost van Olst 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Jouw support is vandaag nodig! Verzamelen naast de Kadoelenbrug om 17:15 uur. Steun het initiatief voor de nieuwe skatebaan in Amsterdam Noord-West.

'Be There or Be Square'. Neem je vrienden, familie, board, step en BMX mee.

+Lees meer...

Laat zien en horen dat je smacht naar een nieuw skatepark in de buurt. Verwacht een skateboarddemo, een kijkje op het beoogde terrein en natuurlijk een mooi gesprek met de gemeente. We gaan de handtekeningen officieel overhandigen aan niemand minder dan Esther Lagendijk, stadsdeelbestuurder Amsterdam Noord en portefeuillehouder Sport. Daarmee vertellen we hoe gaaf Urban Sports is en dat de behoefte aan sportief speelterrein groot is. Hoe gaaf is dat?!

Lokatie: Kadoelenbrug ter hoogte van Landsmeerderdijk Datum:maandag 15 mei Tijd: van 17:15 tot 18:00 uur

Zie jullie snel & Delen is lief!

15-05-2023

Jouw support is nu nodig! Verzamelen naast de Kadoelenbrug vandaag, maandag 15 mei om 17:15 uur.

Onderwerp: Jouw support is nu nodig! Verzamelen naast de Kadoelenbrug a.s. maandag 15 mei om 17:15 uur. Steun het initiatief voor de nieuwe skatebaan in Amsterdam Noord-West.

+Lees meer...

Tekst: 'Be There or Be Square'. Neem je vrienden, familie, board, step en BMX mee. Laat zien en horen dat je smacht naar een nieuw skatepark in de buurt. Verwacht een skateboarddemo, een kijkje op het beoogde terrein en natuurlijk een mooi gesprek met de gemeente. We gaan de handtekeningen officieel overhandigen aan niemand minder dan Esther Lagendijk, stadsdeelbestuurder Amsterdam Noord en portefeuillehouder Sport. Daarmee vertellen we hoe gaaf Urban Sports is en dat de behoefte aan sportief speelterrein groot is. Hoe gaaf is dat?!

Lokatie: Kadoelenbrug ter hoogte van Landsmeerderdijk Datum:maandag 15 mei Tijd: van 17:15 tot 18:00 uur

Zie jullie snel & Delen is lief!

15-05-2023

Positieve reactie van Stadsdeel. Officieel moment op 15 Mei. Laat je zien skaters uit Amsterdam Noord!

Goed nieuws! Het stadsdeelbestuur heeft positief gereageerd op onze actie. Dat betekent dat we ze persoonlijk de handtekeningen gaan overhandigen EN meer mogen vertellen aan het stadsdeelbestuur over onze skate droom!

Dat gaat maandag 15 mei aan het einde van de middag gebeuren.

+Lees meer...

Hou dus vrij in je agenda! Het zou super tof zijn als velen van jullie erbij zijn. Jong en oud :)

Kortom: Sluit aan bij het overhandigen van de handtekeningen op 15 Mei tussen 17:00 en 18:00 uur door Esther Lagendijk, Stadsdeelbestuurder Amsterdam Noord en portefeuillehouder Sport .

We zijn ontzettend blij met dit officiele moment met mevrouw Lagendijk en delen snel meer informatie.

Lokatie

Details zullen volgen.

05-05-2023