U, de petitionaris

Gedupeerden DHL pakkettendienst

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Deze petitie is voor de vele gedupeerden van de slechte service van DHL. Van pakketjes die nooit meer terug te vinden zijn tot nep berichten dat het bij buren is bezorgd maar nooit is aangebeld. Meld je hier dit moet een keer stoppen.

Petitie

Wij

Gedupeerden DHL

 

constateren dat:

We worden bestolen maar er gebeurt niks tegen.

 

en verzoeken

Oplossing, schadevergoeding of stoppen werkzaamheden DHL.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Openbaar Ministerie (artikel 12 Sv-procedure) 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Abdel 
Organisatie:
Geen 

Geschiedenis

Ondertekeningen