You, the petitioner
Img 20210406 wa0002

Gebiedsontwikkeling Waterland met inspraak

666 signatures

Dat Waterland een grondige opknapbeurt nodig heeft is duidelijk. Wij vinden het echter wel belangrijk dat er niet óver, maar mét onze wijk beslist moet worden over de gebiedsontwikkeling. Dus inspraak vóór uitgave van gemeenschapsgeld! Teken deze petitie als u het hiermee eens bent.

Petition

We

Bewoners en ondernemers van Waterland Spijkenisse

 

establish that:

  • De gemeente wil 50.000 euro aan gemeenschapsgeld besteden aan een haalbaarheidsonderzoek voor de gebiedsontwikkeling van Waterland.
  • Dit zonder inhoudelijke kennisgeving vooraf aan ons over die ontwikkelvisie van projectontwikkelaar Realconomy.
  • In deze visie wordt duidelijk geen rekening gehouden met de belangen van bewoners en ondernemers van Waterland.

 

and request

Voor de huidige ontwikkelvisie van Realconomy in Waterland Vlinderveen de toekenning van 50.000 euro aan gemeenschapsgeld voor haalbaarheidsonderzoek terug te draaien en bij toekomstige plannen voor gebiedsontwikkeling in Waterland de bewoners en ondernemers vóóraf duidelijk te informeren over, en te betrekken bij de plannen en hierbij de mogelijkheid te bieden vooraf bezwaar aan te tekenen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Lead petitioner:
Ylonka Witsenburg 
Organisation:
Stichting WaterlandSpijkenisse 

History

Signatures