U, de petitionaris
Img 20210406 wa0002

Gebiedsontwikkeling Waterland met inspraak

666 ondertekeningen

Dat Waterland een grondige opknapbeurt nodig heeft is duidelijk. Wij vinden het echter wel belangrijk dat er niet óver, maar mét onze wijk beslist moet worden over de gebiedsontwikkeling. Dus inspraak vóór uitgave van gemeenschapsgeld! Teken deze petitie als u het hiermee eens bent.

Petitie

Wij

Bewoners en ondernemers van Waterland Spijkenisse

 

constateren dat:

  • De gemeente wil 50.000 euro aan gemeenschapsgeld besteden aan een haalbaarheidsonderzoek voor de gebiedsontwikkeling van Waterland.
  • Dit zonder inhoudelijke kennisgeving vooraf aan ons over die ontwikkelvisie van projectontwikkelaar Realconomy.
  • In deze visie wordt duidelijk geen rekening gehouden met de belangen van bewoners en ondernemers van Waterland.

 

en verzoeken

Voor de huidige ontwikkelvisie van Realconomy in Waterland Vlinderveen de toekenning van 50.000 euro aan gemeenschapsgeld voor haalbaarheidsonderzoek terug te draaien en bij toekomstige plannen voor gebiedsontwikkeling in Waterland de bewoners en ondernemers vóóraf duidelijk te informeren over, en te betrekken bij de plannen en hierbij de mogelijkheid te bieden vooraf bezwaar aan te tekenen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Nissewaard 
Petitieloket:
Petitionaris:
Ylonka Witsenburg 
Organisatie:
Stichting WaterlandSpijkenisse 

Geschiedenis

Ondertekeningen