You, the petitioner
Vlucht99

Garandeer dat er in Nederland geen vluchtelingen buiten slapen

14 signatures

Op 12 maart heeft minister-president Mark Rutte in een verkiezingsdebat op NPO1 gezegd dat hij niet kan garanderen dat er geen vluchtelingen meer buiten hoeven te slapen. Volgens zijn zeggen, zijn we 't derde rijkste land en MOET hij die garantie wel geven. Hier en nu, omdat het kan, omdat het MOET!

Petition

We

bezorgde burgers

 

establish that:

  • Dat Nederland niet alle vluchtelingen hier een menselijke behandeling geeft
  • Dat het geregeld voorkomt dat vluchtelingen, vrouwen en kinderen buiten moeten slapen en volgens Het Rode Kruis en Artsen Zonder Grenzen de Nederlandse overheid vluchtelingen mensonwaardig behandelt.

 

and request

Dat de Nederlandse regering bij monde van minister-president Mark Rutte in de Tweede Kamer de garantie gaat geven dat er geen vluchteling in Nederland meer door welk probleem dan ook nog buiten hoeft te slapen en iedere vluchteling een fatsoenlijke, menselijke behandeling krijgt met een dak, een bed, met brood en alle noodzakelijke hulp.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2023-04-16 
Lead petitioner:
Dirk Vos 
Organisation:
Persoonlijke titel / www.dejongenskamer.nl 
Website:

History

Signatures