U, de petitionaris
Vlucht99

Garandeer dat er in Nederland geen vluchtelingen buiten slapen

14 ondertekeningen

Op 12 maart heeft minister-president Mark Rutte in een verkiezingsdebat op NPO1 gezegd dat hij niet kan garanderen dat er geen vluchtelingen meer buiten hoeven te slapen. Volgens zijn zeggen, zijn we 't derde rijkste land en MOET hij die garantie wel geven. Hier en nu, omdat het kan, omdat het MOET!

Petitie

Wij

bezorgde burgers

 

constateren dat:

  • Dat Nederland niet alle vluchtelingen hier een menselijke behandeling geeft
  • Dat het geregeld voorkomt dat vluchtelingen, vrouwen en kinderen buiten moeten slapen en volgens Het Rode Kruis en Artsen Zonder Grenzen de Nederlandse overheid vluchtelingen mensonwaardig behandelt.

 

en verzoeken

Dat de Nederlandse regering bij monde van minister-president Mark Rutte in de Tweede Kamer de garantie gaat geven dat er geen vluchteling in Nederland meer door welk probleem dan ook nog buiten hoeft te slapen en iedere vluchteling een fatsoenlijke, menselijke behandeling krijgt met een dak, een bed, met brood en alle noodzakelijke hulp.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
16-04-2023 
Petitionaris:
Dirk Vos 
Organisatie:
Persoonlijke titel / www.dejongenskamer.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen