U, de petitionaris
Fietstunnel antoniestraat  verfrollersbrug kopie

Fietserstunnel onder Verfrollerbrug

26 ondertekeningen

De oversteek op het kruispunt Burgwal/Antoniestraat is zeer gevaarlijk geworden. Doorgaand autoverkeer heeft lang groen en fietsers staan hier dus lang te wachten. De oplossing is een fietstunnel onder de brug door, net als onder de Buitenrustbrug.

Petitie

Wij

Buurtbewoners, ouders van schoolgaande kinderen, ondernemers uit de buurt en wijkraadsleden.

 

constateren

  • De gemeente Haarlem heeft gekozen voor deze huidige situatie die gevaarlijker is voor kwetsbare weggebruikers dan vooraf was voorzien

  • en daarom is er een aanvullende oplossing noodzakelijk die ook de kwestbare verkeersdeelnemers beter beschermd en die aan kan sluiten op de huidige situatie.

 

en verzoeken

een fietstunnel onder de brug door, net als onder de Buitenrustbrug, kruispunt Schalkwijkerweg / Schipholweg. Deze fietsertunnel kan dan onder de Verfrollerbrug met aan de Antonieweg de aansluiting op het dubbele fietspad. En aan de andere kant omhoog en aansluiten op het verlengde van de Burgwal. Dan kunnen kinderen zelfstandig onder de doorgaande weg door en veilig naar school.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
07-01-2018 
Petitionaris:
Leon Wokke 
Organisatie:
Verkeerscommissie Veronciaschool en Fietersbond Haarlem 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen