You, the petitioner
Voorrang kaartje

Fietsers in de voorrang gemeente Bergen

118 signatures

Als Fietsersbond Bergen willen wij dat de fietser de voorrang blijft behouden op de kruising Hoflaan - Komlaan in Bergen maar ook de kruising Sportlaan - Laanweg in Schoorl. Fietsen in Bergen kan beter.

Petition

We

De mensen die willen fietsen op een gezonde, leuke en veilige manier.

 

establish that:

  • Dat in de plannen voor de herinrichting van de Hoflaan en eeuwigelaan in Bergen en de herinrichting van de Laanweg en de Sportlaan in Schoorl de auto vrije doorstroming krijgt.
  • Ondanks dat in de huidige situatie de fietser voorrang heeft en er weinig ongevallen hebben plaatsgevonden op de hiervoor genoemde kruispunten.
  • Terwijl dit veiligheidsargument wordt gebruikt door de gemeenteambtenaren.

 

and request

kijk toekomstgericht en behoud de fietspaden op beide locaties in de voorrang ten opzichte van het kruisende verkeer, zodat de fietser niet hoeft te stoppen met het risico op juist méér ongelukken door vallende fietsers.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bergen NH 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-20 
Lead petitioner:
Wim Smit 
Organisation:
Fietsersbond afdeling Bergen NH 
Website:

History

Signatures

Updates

Stand van zaken

De online petitie blijft behoorlijk achter bij de petitie langs de weg. Die bij de Komlaan is inmiddels door 500 mensen ondertekend en we hebben maar een paar halve middagen op 1 locatie gestaan.

+Read more...

Via Twitter zien we veel mensen naar de online petitie gaan en toch wil die niet zo lopen. We dachten om die reden de omschrijving wat te verbeteren, maar dat mag niet bij een petitie die ondertekenbaar is. Begrijpelijk en een beetje jammer. Dus bij deze het gaat om fietsvoorrang rechtdoor behouden op de Hoflaan over de Komlaan naar de Eeuwigelaan en op de Laanweg over de Sportlaan.

2019-10-28