U, de petitionaris
Cotw streetcourt beukenlaan 1395226796

Extra basketbalveld Beukenlaan

364 ondertekeningen

Er moet een extra basketbalveld komen naast het bestaande veld op de beukenlaan. Hierdoor kunnen meer basketballers sporten in plaats van lang wachten op hun beurt. Ook zit je hierdoor minder op elkaar gepropt wat fijn is voor de 1,5m

Petitie

Wij

omwonenden en andere belanghebbenden

 

constateren dat:

  • Vooral in het weekend is het op het basketbalveld op de Beukenlaan druk. Vaak meer dan 30 man.
  • Hierdoor kan het vaak lang duren om door te wisselen en zitten veel mensen stil die willen spelen.
  • Naast het basketbalveld staat een klimrek met zandbak. Deze wordt nauwelijks gebruikt en veroorzaakt veel overlast op het veldje doordaat er zand van de zandbak op het veld waait waardoor hier mensen op uitglijden.

 

en verzoeken

dat het klimrek wordt weggehaald en daar een nieuw basketbalveld met zitplekken komt naast het bestaande veld. Daarnaast zou het fijn zijn om het oude veld ook schoon te vegen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
31-05-2021 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Kevin Reiken 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie is aangeboden aan de wethouder

De initiatiefnemer van deze petitie heeft de petitie aangeboden aan de wethouder. In het gesprek is aangegeven dat de gemeente nu bekijkt wat mogelijk is. Kan het op die plek? Wat zijn de kosten? Hoe kunnen we dit regelen? Uiteindelijk komt er een antwoord op alle vragen en is duidelijk of het mogelijk is om een extra veld te maken. Zodra de antwoorden er zijn, zal Remco van Dooren, raadslid CDA, weer contact opnemen met de initiatiefnemer..

07-06-2021