U, de petitionaris
The darwin fish 1

Erken geloof en religie als een mentale stoornis

19 ondertekeningen

Het bestaan van een door mensen verzonnen hypothetische bovennatuurlijke entiteit, ook wel God genoemd, is nooit aangetoond. en onzin. Het geloven en aanbidden hiervan is gestoord gedrag dat veel lijden en slachtoffers kost. Help mee om dit eindelijk te stoppen!

Petitie

Wij

Burgers die al millenia slachtoffer zijn van gestoord, agressief en gewelddadig gedrag van Magisch Denkenden (gelovigen)

 

constateren dat:

dat de grondslag van veel problemen zoals inburgering, migratie, recht op zelfbeschikking, bevoordeling (corruptie), discriminatie, genitale mutulatie, terrorisme, (groeps)verkrachting (taharrush) en veel ander verwerpelijk gedrag komt door Magisch Denken (het geloven en aanbidden van een verzonnen godheid) . Dit Magisch Denken, vaak geaggregeerd tot een Waanstoornis leidt tot veel onschuldige slachtoffers en is op dit moment wereldwijd de psychische stoornis met de hoogste prevalentie.

 

en verzoeken

tot het erkennen en behandelen van deze pervasieve stoornis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2018 
Petitionaris:
J. G. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen