U, de petitionaris
Img 20181112 120252

Eerst restafval scheiden daarna kiloprijs gemeente Ooststellingwerf

1.536 ondertekeningen

Gemeente Ooststellingwerf wil voor het restafval (grijze container) een prijs per kilo invoeren (±0,25eu per kg + 1,00 per lediging). Het slot wat de gemeente gaat aanbieden voor je container (kosten ±45eu per container) betaalt je zelf. De gemeente wil geen scheiding van plastic & blik in voeren.

Petitie

Wij

Inwoners van Ooststellingwerf

 

constateren

  • Dat wij als inwoners worden opgezadeld met extra kosten voor de afvalverwerking.

  • Daarbij valt het op dat in nabijgelegen gemeenten wel mogelijkheden zijn voor het scheiden van plastic & blik van het restafval.

  • Daarnaast word je genoodzaakt om een duur slot aan te schaffen om zo illegale dumping van andermans afval in jouw container te voorkomen.

 

en verzoeken

Om de mogelijkheid te kunnen benutten als inwoner van de gemeente ooststellingwerf om plastic, blik en luiers te scheiden van het restafval. Daarnaast willen wij graag een subsidieregeling voor de aanschaf van het slot op de grijze container. Dan wel gratis aanschaf van het slot.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Ooststellingwerf 
Petitieloket:
Einddatum:
10-02-2019 
Petitionaris:
Belinda Blommie 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen