U, de petitionaris
Er is nieuws!

 

Lelie favicon

Een zelfstandig Scherpenzeel

566 ondertekeningen

De gemeenteraad wil op 9 december een besluit nemen de toekomst van Scherpenzeel: verder als zelfstandige gemeente of als onderdeel van de gemeente Barneveld. Ondertekenaars van deze petitie roepen raadsleden op om te kiezen voor een zelfstandig Scherpenzeel en daar nu alle energie in te steken.

Petitie

Wij

Inwoners van de mooie gemeente Scherpenzeel,

 

constateren

  • dat rapporten bevestigen wat we al wisten, namelijk dat Scherpenzeel een gemeente is waar het goed wonen is, financieel gezond en met heel veel mogelijkheden,
  • maar waar wel werk aan de winkel is als het gaat om bestuur en organisatie,
  • en dat de partijen in de raad in hun verkiezingsprogramma's en de coalitiepartijen in hun akkoord kiezen voor versterking van de zelfstandige gemeente Scherpenzeel,

 

en verzoeken

de gemeenteraad om te blijven staan voor de zelfstandigheid van Scherpenzeel en alle inzet te richten op versterking van het bestuur en de gemeentelijke organisatie op een kostenbesparende manier, onder andere door net als in het verenigingsleven meer gebruik te maken van inzet en deskundigheid van inwoners die in kleine commissies de raad kunnen adviseren en de ambtenaren kunnen ondersteunen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Scherpenzeel 
Petitieloket:
Einddatum:
11-12-2019 
Petitionaris:
Herman van Ginkel 
Organisatie:
VerenigdScherpenzeel.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie blijft online

De einddatum van de petitie is verschoven naar 11 december. Dan vergadert de raad weer.

+Lees meer...

Maar zolang er nog wordt ondertekend en de discussie doorgaat, blijft deze petitie nog open, zodat de steun kan groeien.

Help mee en deel deze petitie nog snel met zoveel mogelijk Scherpenzelers!

06-12-2019

Zeg het voort ...

De petitie is vandaag online gegaan en wordt al druk ondertekend.

Help mee om deze petitie onder de aandacht van alle Scherpenzelers te brengen. Stuur de link door naar je mailcontacten en via sociale media.

Volg Verenigd Scherpenzeel op Twitter of wordt lid van de groep op Facebook.

+Lees meer...

Denk mee en draag ideeën aan.

22-11-2019