U, de petitionaris
B5e23064 83db 40f3 8326 4e22ec6b78d4

Een veilige en groene Koestraat in Rijnsburg

1 ondertekeningen

Een verzoek tot herinrichting van de Koestraat in Rijnsburg. Concreet betekent dit: eenrichtingsverkeer, verbreding van de stoep en grote plantenbakken ter verhindering van hard rijden en bevordering van een groene omgeving.

Petitie

Wij

Bewoners van de Koestraat en inwoners van Rijnsburg.

 

constateren

... dat er in de Koestraat veel te hard gereden wordt. In combinatie met zeer smalle trottoirs zorgt dit voor onveiligheid voor wandelaars, mensen met rollators of kinderwagens en scootmobielen. Momenteel kan de Koestraat zoveel in Noordelijke als Zuidelijke richting ingereden worden, wat leidt tot onveilige situaties op smalle stukken.

 

en verzoeken

... om een herinrichting van deze prachtige historische straat in het centrum van Rijnsburg. Concreet verzoeken wij de gemeente Katwijk om de volgende wijzigingen door te voeren:

  • Eenrichtingsverkeer (alleen inrijden in Zuidelijke richting)
  • Matiging van de toegestane snelheid
  • Het plaatsen van bloembakken (of andere groenvoorzieningen) ter bevordering van de groene omgeving en verhindering van hard rijden
  • Verbreding van trottoirs

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Katwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
10-10-2019 
Petitionaris:
Marion Rijsdijk - van den Berge  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen