U, de petitionaris
12821338 1974773326081354 6165954702724422704 n

Een terras voor Cafe Kaal

257 ondertekeningen

Na vele pogingen door Cafe Kaal om een terrasvergunning aan te vragen bij de Gemeente Deventer is deze wederom door hen afgewezen. Middels deze petitie willen wij ons steentje bijdragen om een terras(vergunning) voor de deur van Cafe Kaal mogelijk te maken.

TEKEN DE PETITIE EN DEEL HEM OP SOCIAL MEDIA!!!

Petitie

Wij

De bezoekers/klanten van Cafe Kaal

 

constateren

  • Wij constateren dat de Gemeente Deventer de vergunningsaanvraag keer op keer dwarsboomt en met argumenten aankomt die kant noch wal raken.

  • Het argument van de fietsenrekken is op te lossen door deze rekken simpelweg om te draaien zodat er een klein maar gedegen terras ontstaat voor de deur van Cafe Kaal.

  • Desgewenst kunnen wij in overleg met de Gemeente Deventer zelf zorgdragen dat de fietsenrekken worden omgedraaid zodat er voor de Gemeente Deventer GEEN kosten aan zijn verbonden.

  • Net als vrijwel alle andere horecagelegenheden in de binnenstad van Deventer moet Cafe Kaal, net als andere horecaondernemers, een eerlijke kans krijgen om de klanten te kunnen bedienen op dit terras.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de Gemeente Deventer, en in het speciaal de ambtenaar belast met deze kwestie, om deze zaak op ZEER KORTE TERMIJN nogmaals grondig en uitvoerig te bestuderen en gehoor te geven aan het verzoek om een klein terras te mogen plaatsen voor Cafe Kaal.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

UPDATE: 200 handtekeningen

De teller is nu ruim de 200 handtekeningen gepasseerd! Waarvoor dank! Blijf de petitie delen onder vrienden, familie en kennissen!

https://terrasvoorcafekaal.petities.nl/.

31-05-2017

UPDATE: 100 handtekeningen

Op dit moment staat de teller op 100 (!!!) handtekeningen van mensen die Cafe Kaal een warm hart toedragen. Dit is natuurlijk SUPER! Maar we zijn er nog lang niet...

+Lees meer...

Des temeer mensen hun steun betuigen in deze kwestie des te meer middelen wij in hande hebben om daarmee naar de Gemeente Deventer te gaan.

Deel en teken deze petitie dus NU en help Cafe Kaal zijn doel te bereiken!

Alvast bedankt!

29-05-2017

Bedankt voor jullie steun!

We zijn nu ruim een uur verder en er zijn al 44 handtekeningen gezet voor een terras bij Cafe Kaal! Deel deze petitie (zie link hieronder) onder zoveel mogelijk mensen zodat er zoveel mogelijk handtekeningen kunnen worden verzameld.

KEEP UP THE GOOD WORK!

Link: https://terrasvoorcafekaal.petities.nl.

29-05-2017