You, the petitioner
Team uitgekipt 214

Een sociaal horeca concept in Lunetten

266 signatures

'Lun@werkcafé' is een sociale horecaconcept in winkelgebied Lunetten, waar bewoners terecht kunnen voor ontspanning of een flexibele werkplek. Het concept biedt kansen voor (startend) ondernemers (catering en workshop ruimte) en bewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt worden toegeleid naar werk.

Graag vragen we u om deze petitie te ondertekenen zodat wij aan kunnen tonen dat er voldoende draagkracht is voor het sociale horeca concept. Mocht u zelf iets willen of kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. info@uget2gether.nl

Petition

We

Uget2gether heeft een passie voor Utrecht, ondernemerschap, cultuur, de maatschappij en onderwijs.

 

observe

  • Dat het 'Lun@werkcafé' een aanwinst zal zijn voor het winkelcentrum.

  • Uit recent onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is aan een koffiezaak waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen genieten van een lunch en een heerlijke kop koffie of thee.

  • Ook zijn er flex-werkplekken. Het 'Lun@werkcafé' zorgt voor minder leegstand in het winkelcentrum en biedt kansen voor ondernemers uit de wijk.

 

and request

de draagkracht voor dit sociale horeca concept te erkennen en dit mogelijk te maken.

The answer

Lunetwerkcafé – werken en ontmoeten in winkelcentrum Lunetten

Sinds november 2017 heeft het winkelcentrum van Lunetten er een leuk zaakje bij. Lange tijd was er veel leegstand in het winkelcentrum. Een gezellige koffiezaak/lunchcafé in het winkelcentrum, waar men kan genieten van heerlijke koffie, thee, lunches en zoete lekkernij. Dat was er niet! Daarnaast bleek er behoefte voor een aanvulling op het huidige horeca aanbod. Stichting Uget2gether bracht ondernemers en bewoners samen en bedacht een nieuw sociaal horeca concept, genaamd Lunetwerkcafé.

Binnen Lunetwerkcafé wordt (...) lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Stichting Uget2gether 
Organisation:
Stichting Uget2gether  
Website:

History

Signatures

Updates

Lunetwerkcafé – werken en ontmoeten in winkelcentrum Lunetten

Sinds november 2017 heeft het winkelcentrum van Lunetten er een leuk zaakje bij. Lange tijd was er veel leegstand in het winkelcentrum.

+Read more...

Een gezellige koffiezaak/lunchcafé in het winkelcentrum, waar men kan genieten van heerlijke koffie, thee, lunches en zoete lekkernij. Dat was er niet! Daarnaast bleek er behoefte voor een aanvulling op het huidige horeca aanbod. Stichting Uget2gether bracht ondernemers en bewoners samen en bedacht een nieuw sociaal horeca concept, genaamd Lunetwerkcafé.

Binnen Lunetwerkcafé wordt (...) lees verder

2018-08-10

Wij hebben jullie stem nodig voor het winnen van de Stimuleringsfonds XL prijs

Beste petitie ondertekenaars,

Willen jullie ons helpen door te stemmen op ons nieuwe project. Samen met bewoners en ondernemers uit de wijk zijn wij bezig met het oprichten van een nieuw sociaal horeca concept.

+Read more...

Een lunchcafé in Lunetten waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid zullen worden en doorstromen naar betaalde plekken in de stad.

Wij hebben een aanvraag gedaan bij het Stimuleringsfonds XL en zijn van de 60 inzendingen genomineerd tot één van de 8 finalisten. Er kan nu gestemd worden op de finalisten. We hebben jullie stem hard nodig!

Meer informatie op: https://www.stimuleringsfondsxl.nl/finalisten-2017/2017/lunwerkcafe/

Alvast bedankt! Delen is super...

Hartelijke groet,

Sjoerd de Josselin de Jong Stichting Uget2gether 06 33 61 54 24 sjoerd@uget2gether.nl

2017-10-13

Omgevingsvergunning is akkoord en we zijn druk aan het verbouwen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel opgemerkt hebben zijn wij druk aan het verbouwen bij Zevenwouden 238. Nog even en jullie kunnen bij ons genieten van een heerlijke bak koffie of thee, een lunch of zelfs in de avond van een geweldige maaltijd van een van onze lokale cateraars.

+Read more...

Mocht je willen helpen met klussen, stuur een mail naar sjoerd@uget2gether.nl

2017-10-13