U, de petitionaris
Team uitgekipt 214

Een sociaal horeca concept in Lunetten

266 ondertekeningen

'Lun@werkcafé' is een sociale horecaconcept in winkelgebied Lunetten, waar bewoners terecht kunnen voor ontspanning of een flexibele werkplek. Het concept biedt kansen voor (startend) ondernemers (catering en workshop ruimte) en bewoners met een afstand tot de arbeidsmarkt worden toegeleid naar werk.

Graag vragen we u om deze petitie te ondertekenen zodat wij aan kunnen tonen dat er voldoende draagkracht is voor het sociale horeca concept. Mocht u zelf iets willen of kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. info@uget2gether.nl

Petitie

Wij

Uget2gether heeft een passie voor Utrecht, ondernemerschap, cultuur, de maatschappij en onderwijs.

 

constateren

  • Dat het 'Lun@werkcafé' een aanwinst zal zijn voor het winkelcentrum.

  • Uit recent onderzoek blijkt dat er een grote behoefte is aan een koffiezaak waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen genieten van een lunch en een heerlijke kop koffie of thee.

  • Ook zijn er flex-werkplekken. Het 'Lun@werkcafé' zorgt voor minder leegstand in het winkelcentrum en biedt kansen voor ondernemers uit de wijk.

 

en verzoeken

de draagkracht voor dit sociale horeca concept te erkennen en dit mogelijk te maken.

Het antwoord

Lunetwerkcafé – werken en ontmoeten in winkelcentrum Lunetten

Sinds november 2017 heeft het winkelcentrum van Lunetten er een leuk zaakje bij. Lange tijd was er veel leegstand in het winkelcentrum. Een gezellige koffiezaak/lunchcafé in het winkelcentrum, waar men kan genieten van heerlijke koffie, thee, lunches en zoete lekkernij. Dat was er niet! Daarnaast bleek er behoefte voor een aanvulling op het huidige horeca aanbod. Stichting Uget2gether bracht ondernemers en bewoners samen en bedacht een nieuw sociaal horeca concept, genaamd Lunetwerkcafé.

Binnen Lunetwerkcafé wordt (...) lees verder

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
03-09-2017 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Stichting Uget2gether 
Organisatie:
Stichting Uget2gether  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Lunetwerkcafé – werken en ontmoeten in winkelcentrum Lunetten

Sinds november 2017 heeft het winkelcentrum van Lunetten er een leuk zaakje bij. Lange tijd was er veel leegstand in het winkelcentrum.

+Lees meer...

Een gezellige koffiezaak/lunchcafé in het winkelcentrum, waar men kan genieten van heerlijke koffie, thee, lunches en zoete lekkernij. Dat was er niet! Daarnaast bleek er behoefte voor een aanvulling op het huidige horeca aanbod. Stichting Uget2gether bracht ondernemers en bewoners samen en bedacht een nieuw sociaal horeca concept, genaamd Lunetwerkcafé.

Binnen Lunetwerkcafé wordt (...) lees verder

10-08-2018

Wij hebben jullie stem nodig voor het winnen van de Stimuleringsfonds XL prijs

Beste petitie ondertekenaars,

Willen jullie ons helpen door te stemmen op ons nieuwe project. Samen met bewoners en ondernemers uit de wijk zijn wij bezig met het oprichten van een nieuw sociaal horeca concept.

+Lees meer...

Een lunchcafé in Lunetten waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid zullen worden en doorstromen naar betaalde plekken in de stad.

Wij hebben een aanvraag gedaan bij het Stimuleringsfonds XL en zijn van de 60 inzendingen genomineerd tot één van de 8 finalisten. Er kan nu gestemd worden op de finalisten. We hebben jullie stem hard nodig!

Meer informatie op: https://www.stimuleringsfondsxl.nl/finalisten-2017/2017/lunwerkcafe/

Alvast bedankt! Delen is super...

Hartelijke groet,

Sjoerd de Josselin de Jong Stichting Uget2gether 06 33 61 54 24 sjoerd@uget2gether.nl

13-10-2017

Omgevingsvergunning is akkoord en we zijn druk aan het verbouwen!

Zoals jullie waarschijnlijk wel opgemerkt hebben zijn wij druk aan het verbouwen bij Zevenwouden 238. Nog even en jullie kunnen bij ons genieten van een heerlijke bak koffie of thee, een lunch of zelfs in de avond van een geweldige maaltijd van een van onze lokale cateraars.

+Lees meer...

Mocht je willen helpen met klussen, stuur een mail naar sjoerd@uget2gether.nl

13-10-2017