U, de petitionaris
Jongerencentrum everland 2 300x225

Een jongerencentrum voor Hoge Vucht in Breda

3 ondertekeningen

Er moet een jongerencentrum komen in de wijk Hoge Vucht, zodat de jongeren zich niet gaan vervelen en op straat gaan rondhangen. Een jongerencentrum biedt de mogelijkheid om activiteiten op te kunnen zetten zoals: voetbal, kickboks, trefbal, koken, huiswerkbegeleiding, voorlichtingen, trainingen, workshops en nog veel meer. Ook zal er plaats zijn voor ontmoetingen waar ook een jongerenwerker aanwezig is die ons kan voorzien van advies geven en onze vragen kan beantwoorden.

Petitie

Wij

Jongeren uit de wijk Hoge Vucht in Breda

 

constateren

  • Dat er geen jongerencentrum in de wijk Hoge Vucht gevestigd is terwijl er een grotere jongeren populatie in de wijk woont. Deze jongeren vinden nergens in de wijk onderdak.
  • Surplus heeft elders in Breda met zijn jongerenwerk inmiddels een goede naam opgebouwd en draagt bij aan minder overlast in de stad. Zij zouden ook het jongerencentrum moeten gebruiken als uitvalbasis. Ook zal volgens diverse partijen die actief zijn in de wijk een jongerencentrum een positieve bijdrage leveren
  • Je zou mogen verwachten dat vanuit de gemeente alle medewerking wordt verleend om een alternatief onderkomen te bieden , dat geschikt (te maken) is vanuit hun doelstellingen. Eerdere overleggen bieden tot op heden naar verluid echter weinig medewerking vanuit de gemeente en daardoor is er onvoldoende perspectief op een goede voortzetting van een belangrijke jongerenvoorziening.

 

en verzoeken

Dat er geen Jongerencentrum in de wijk Hoge Vucht komt:

  • Stel een pand beschikbaar zodat de jongeren zich niet gaan vervelen en op straat gaan rondhangen.
  • Een jongerencentrum voor activiteiten zoals voetbal, kickboks, trefbal, koken, huiswerkbegeleiding, trainingen en nog veel meer.
  • Met plaats zijn voor ontmoeting waar ook een jongerenwerker aanwezig is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Breda 
Petitieloket:
Einddatum:
16-12-2021 
Petitionaris:
Alaie-eddine Zarfani 
Organisatie:
Jongeren uit de wijk Hoge Vucht 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen