U, de petitionaris
25188914 711099379088063 85539300927865730 o

Drukwerk moet optreden in de Johan Cruijff Arena tijdens een Ajaxwedstrijd

502 ondertekeningen

Van oudsher is 'Hee Amsterdam' van Drukwerk een van de meest gezongen nummers op de tribunes bij Ajax. Aangezien het lied enorm populair is bij de achterban, lijkt het ons niet meer dan logisch dat Harry Slinger en consorten hem komend seizoen een keer tijdens de rust komen spelen.

Petitie

Wij

Ajacieden, Amsterdammers, kampioenen

 

constateren

Dat 'Hee Amsterdam' op de tribunes al decennia immens populair is en dat Amsterdamse klassiekers als 'Schijn 'n lichtje op mij' en 'Je loog tegen mij' zowel in de Johan Cruijff Arena als in de kroegen rondom het stadion altijd op veel enthousiasme mogen rekenen. Zanger Harry Slinger is bovendien zelf Ajacied, en zal graag in de thuishaven van zijn club willen optreden.

 

en verzoeken

AFC Ajax daarom Harry Slinger en het weer tourende Drukwerk in het seizoen 2019/2020 voor de wedstrijd of in de rust 'Hee Amsterdam' te laten spelen, een nummer dat veel samenvat van waar club, supporters en stad voor staan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2019 
Petitionaris:
Jeroen Pen 

Geschiedenis

Ondertekeningen