U, de petitionaris
Laura

Drama zonder Laura

84 ondertekeningen

Wij zijn in shock over de mogelijkheid dat Laura misschien niet zou kunnen aanblijven, omdat het geenszins zeker is dat Laura’s jaarcontract een vast contract wordt. Haar inspirerende lessen als dramadocent en studiecoach kunnen wij niet missen. Teken daarom deze petitie.

Petitie

Wij

Studenten van de Marnix Academie, klas DTBB2F dag (2018-2019) en dramaklas 2019

 

constateren

dat er een mogelijkheid is dat Laura misschien niet zou kunnen aanblijven, omdat het geenszins zeker is dat Laura’s jaarcontract een vast contract wordt. Daarom hebben wij besloten om een petitie op te stellen.

Wij, maar ook vele anderen, zijn in shock omdat zij een enorm goeie vakdocent is, haar dramalessen zijn inspirerend, aanstekelijk en leiden tot verbinding in de klas zowel op de Marnix Academie als in je stageklas.

 

en verzoeken

deze petitie te ondertekenen. Laura is daarnaast een zeer betrouwbare, betrokken, en alleswetende studiecoach. Iemand die de Marnix Academie kent en zelf ook nog voor de klas staat, de perfecte combinatie!

Wij willen dus dat Laura blijft. Onderteken jij ook?

Namens Studiecoachgroep DTBB2F 2018-2019 en dramaklas 2019

(..en stuur deze petitie natuurlijk door naar iedereen die je kent!)

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
08-01-2020 
Petitionaris:
Tamara Lefrandt & Robin Bontenbal  
Organisatie:

Geschiedenis

Ondertekeningen