U, de petitionaris
Legalizedopefinallogo

DOPE! legalize it

32 ondertekeningen

Wij, de oprichters van de DOPE! cooking box, hebben een visie; het veilig, milieubewust en legaal aanbieden van een home cooking box om thuis drugs te kunnen maken voor persoonlijk gebruik. Maar voordat wij deze service kunnen aanbieden zullen wij ons eerst moeten inzetten voor de legalisering van drugs!

Petitie

Wij

drugsgebruikende groene strijders die een veilig, transparant en milieuvriendelijker product willen consumeren

 

constateren

  • Dat het taboe op de legalisering van drugs zich voortzet ondanks het feit dat het gebruik van drugs aanzienlijk minder schade oplevert aan de mens en gezondheid dan het ingeburgerde gebruik van alcohol, cafeïne en nicotine.

  • Uit recentelijke onderzoeken is wederom gebleken dat MDMA bijdraagt aan traumaverwerking en LSD een positief effect heeft op de geestelijke bewustwording van de mens.

  • Drugs wordt toch wel gebruikt, illegaal of legaal, het is de meest bewuste en veilige manier hoe we hiermee om kunnen gaan dat telt.

  • In een samenleving waar het redden van het klimaat centraal staat kunnen de overmatige drugsafval dumps je niet zijn ontgaan! Als drugsgebruikende groene strijder is het not done om dit op je geweten te hebben en zoeken wij naar een collectief alternatief.

  • Als we drugs gaan behandelen als legaal product kunnen er regels worden opgesteld voor de productie, kwaliteit en afvalverwerking, kunnen er veilige services worden aangeboden en ontstaat er een algehele transparantie binnen de maatschappij.

 

en verzoeken

  • Dat er in de toekomst op een veilige en milieu bewustere manier drugs gebruikt kan worden.

  • Weg met het taboe! Weg met de criminaliteit! Weg met de drugsafval dumps! LEGALIZE IT

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-06-2019 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Romy Hoolwerf 
Organisatie:
DOPE! cooking box 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen