U, de petitionaris
De kattenmand

Dierenambulance de Kattenmand terug

799 ondertekeningen

Tot nu toe deed De Kattenmand de dierenopvang-en hulp tot grote tevredenheid van inwoners van Alblasserdam. Zij kunnen de keuze voor een andere aanbieder niet begrijpen. De Kattenmand staat al jarenlang dag en nacht met hart en ziel klaar voor dieren in deze regio en moet blijven!

Petitie

Wij

Inwoners van het Damdorp die betrokkenheid in het werk van De Kattenmand waarderen en terug willen.

 

constateren

Dat de gemeente Alblasserdam een wijziging heeft doorgevoerd in de noodhulp en opvang aan dieren. De aanbieder die zij hebben gecontracteerd wordt door de inwoners van Alblasserdam niet positief ontvangen. Er zijn zelfs vele slechte ervaringen mee. Daarnaast vindt men het werk van de medewerkers van De Kattenmand goed, betrokken, passievol en is men verbaasd waarom een organisatie uit de regio op deze manier wordt afgeschreven.

 

en verzoeken

Dat de gemeente samen met De Kattenmand gaat bespreken hoe zij toch aan de voorwaarden kunnen voldoen en daarmee hun werk voort kunnen zetten. Daarmee laat de gemeente ook zien dat de mening van de inwoners er toe doet! De Kattenmand werkt middels fondsen, giften en vrijwilligers en doen hun werk met passie en liefde. Regelgeving is belangrijk bij keuzes die gemeentes maken maar betrokkenheid, passie en ervaring mag niet worden genegeerd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alblasserdam 
Petitieloket:
Einddatum:
19-04-2017 
Petitionaris:
Patty Devilee 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen