You, the petitioner
De kattenmand

Dierenambulance de Kattenmand terug

792 signatures

Tot nu toe deed De Kattenmand de dierenopvang-en noodhulp, tot grote tevredenheid van inwoners van Alblasserdam. Zij begrijpen de keuze voor een andere aanbieder niet. De Kattenmand staat al jarenlang dag en nacht met hart en ziel klaar voor dieren in deze regio en moet blijven!

Petition

We

Inwoners van het Damdorp die betrokkenheid in het werk van De Kattenmand waarderen en terug willen.

 

observe

Dat de gemeente Alblasserdam een wijziging heeft doorgevoerd in de noodhulp-en opvang aan dieren. De aanbieder die zij hebben gecontracteerd wordt door de inwoners van Alblasserdam niet positief ontvangen. Er zijn zelfs vele slechte ervaringen mee. Daarnaast vindt men het werk van de medewerkers van De Kattenmand goed, betrokken, passievol en is men verbaasd waarom een organisatie uit de regio op deze manier wordt afgeschreven.

 

and request

Dat de gemeente samen met De Kattenmand gaat bespreken hoe zij toch aan de voorwaarden kunnen voldoen en daarmee hun werk voort kunnen zetten. Daarmee laat de gemeente ook zien dat de mening van de inwoners er toe doet! De Kattenmand werkt middels fondsen, giften en vrijwilligers en doen hun werk met passie en liefde. Regelgeving is belangrijk bij keuzes die gemeentes maken maar betrokkenheid, passie en ervaring mag niet worden genegeerd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alblasserdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-04-19 
Lead petitioner:
Patty Devilee 
Website:

History

Signatures