U, de petitionaris
0cfc6cd8 5ebe 440b 9d1e e510a16a0a9422

DEPR_Grand Prix van Blixembosch, alstublieft!

Doe mee met onze inspanningen om Blixembosch veiliger te maken. We vragen om onmiddellijke actie tegen overtreders van de snelheidslimiet en verbeteringen aan de weginrichting om de veiligheid voor alle inwoners te waarborgen.

Petitie

Wij

Bezorgde bewoners van Blixembosch, verenigd voor de veiligheid van onze gemeenschap.

 

constateren dat:

In onze wijk, waar kinderen spelen en buurtbewoners wandelen, wordt de vastgestelde snelheidslimiet van 30 km/u veelvuldig genegeerd. Dit onverantwoordelijke gedrag heeft al meerdere gevaarlijke situaties veroorzaakt, inclusief een recent ernstig ongeval waarbij een jonge inwoner betrokken was. Deze voortdurende overtredingen bedreigen de veiligheid en rust in onze wijk.

 

en verzoeken

Gezien de aanhoudende problemen verzoeken wij de gemeente om dringend doeltreffende maatregelen te nemen. Dit omvat het plaatsen van fysieke snelheidsremmers zoals verkeersdrempels, het herinrichten van de weg om hoge snelheden te ontmoedigen, en het verhogen van de frequentie van snelheidscontroles door de politie. Wij geloven dat deze maatregelen essentieel zijn voor het welzijn en de veiligheid van onze wijk.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Roel 

Geschiedenis

Ondertekeningen