U, de petitionaris

'De woonplek' voor complexe multiproblematiek in Purmerend elders

3.720 ondertekeningen

Gemeente Purmerend wil een woonvoorziening opzetten voor mensen met een complexe problematiek zoals verslaving, psychiatrie, gedragsstoornissen en/of criminele gedrag op steenworp afstand van een kinderrijke woonwijk, speeltuin, kinderboerderij, recreatief park, skatebaan en het zwembad.

Petitie

Wij

Bezoekers van de speeltuin, de kinderboerderij, het zwembad, het park, omwonenden en passanten.

 

constateren

  • de gemeente Purmerend wil een woonvoorziening opzetten voor mensen met een complexe problematiek (zoals verslaving, psychiatrie, gedragsstoornissen en/of crimineel gedrag) op steenworp afstand van een kinderrijke woonwijk, speeltuin, kinderboerderij, recreatief park, skatebaan en het zwembad.
  • dat de gemeente zich lijkt te vergissen in de complexiteit van de doelgroep en de gevolgen voor de omgeving. Juist deze doelgroep lijkt gebaat bij minimale prikkels van buitenaf.
  • de gemeente noemt de locatie ge├»soleerd, wij zien het als een bruisend hart van activiteiten en daarnaast belangrijke route voor schoolgaande jongeren en forensen. Tevens vinden er op korte afstand emotioneel beladen begrafenissen en crematies plaats.

 

en verzoeken

Een andere geschiktere lokatie voor deze voorziening, waarbij er meer rekening gehouden zal worden met de grote gevolgen voor de omgeving welke een dergelijke voorziening met zich meebrengt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Purmerend 
Petitieloket:
Einddatum:
20-02-2020 
Petitionaris:
Nancy de Rooij-Brand 
Organisatie:
Actiegroep 'De Woonplek'  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen