U, de petitionaris
Petitie 01

De Speeldoos moet blijven

2.034 ondertekeningen

Door de aankomende subsidie afbouw balanceert De Speeldoos op het randje van faillissement. Valt na 40 jaar het doek? Bestuur, directie en medewerkers blijven knokken om De Speeldoos voor Vught te behouden. Samen met u, bezoekers, huurders, cursisten, docenten en een ieder die ons een warm hart toe draagt, hopen wij de gemeenteraad nog op andere gedachten te kunnen brengen. Steun ons door deze petitie te ondertekenen.

Petitie

Wij

bezoekers, huurders, cursisten, docenten en een ieder die De Speeldoos een warm hart toe draagt.

 

constateren

Jaarlijks gaat de voordeur van Theater de Speeldoos en StarsOnStage 120.000 keer open en dicht voor zo'n 3700 activiteiten. Deze activiteiten variƫren van repetities en optredens door de Vughtse amateurverenigingen, rondleidingen & workshops voor scholen, ouderen gym, bridge middagen, films & voorstellingen tot het geven van muziek-, dans- en musicallessen aan ca. 1000 Vughtse kinderen. Deze voordeur mag toch niet sluiten?

 

en verzoeken

  • de gemeente om samen met ons tot een andere gedachte te komen.
  • de gemeente om het afbouwen van de subsidie voor het faciliteren van amateurkunst te heroverwegen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Vught 
Petitieloket:
Einddatum:
01-11-2018 
Petitionaris:
Harry Salfischberger 
Organisatie:
Stichting Theater de Speeldoos & Stichting StarsOnStage 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen