U, de petitionaris

De Rode Loper en het Stationsplein in Haarlem, weg ermee

2 ondertekeningen

De zogeheten 'Rode Loper', samen met de verbouwing van het Stationsplein en bijv. de Appelaar zijn tekenen van de veryupping in Haarlem van de laatste jaren die zich steeds maar verder door blijft zetten en zelfs heeft geresulteerd in het verkwisten van Gemeentegelden aan dergelijke achterlijke projecten.

Petitie

Wij

Bezorgde Haarlemmers die zeer gekant zijn TEGEN de verkwisting van Gemeentegeld aan yuppenprojecten.

 

constateren dat:

De Gemeente Haarlem heeft de afgelopen jaren ongelooflijke bedragen verkwist aan de uitvoer van projecten die slechts aan specifieke personen/groepen in de regio ten goede lijken te komen. We noemen hier oa. de Appelaar, het nieuwe Gemeentehuis, de 'Rode Loper' en het Stationsplein. Tegen de uitvoering hiervan zijn zeer veel Haarlemmers gekant geweest, desondanks zijn ze genegeerd door de Gemeenteraad. Dit moet niet langer toegestaan worden!

 

en verzoeken

Ons verzoek is het uiteindelijke terugdraaien/verbeteren van de verkeerssituatie rondom Station Haarlem, het weghalen van de raampjes in de ondergrondse fietsenstalling (levensgevaarlijk), het onmiddelijk stopzetten van prestigeprojecten en de verkwisting van gemeentegeld hieraan en het meer aandacht besteden aan meer sociale woonomstandigheden, ook voor minder rijke Haarlemmers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
20-04-2016 
Antwoord verwacht:
19-06-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Alexandra Syzillo 

Geschiedenis

Ondertekeningen