You, the petitioner
59660860 678811499218376 2190508431348072448 o

De Pomp moet door kunnen pompen

2,812 signatures

Wist u dat De Pomp een project is van slechts vijf jaar, waarvan er nu al twee verstreken zijn? Help De Pomp om de Dichterswijk in de toekomst van brandstof te kunnen blijven voorzien en teken deze petitie! Samen kunnen we (opnieuw) zorgen dat het tankstation aan de Croeselaan kan blijven bestaan.

Petition

We

Bewoners van de Dichterswijk en andere Utrechters

 

observe

dat De Pomp een aanwinst is voor de Dichterswijk én voor Utrecht. De Pomp vervult een iconische rol voor de Dichterswijk en sluit aan bij de toekomstvisie die wij voor de wijk hebben. De Pomp moet ook in de toekomst de maatschappelijke ambities van duurzaamheid, inclusiviteit en sociale cohesie kunnen blijven naleven. Kortom: wij willen dat De Pomp blijft voortbestaan.

 

and request

de Gemeente Utrecht om De Pomp bij te staan in de verlenging van de termijn, zodat De Pomp zowel de Dichterswijk als Utrecht in de toekomst van brandstof kan blijven voorzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Lead petitioner:
Kimmarah Beeuwkes  
Organisation:
De Pomp Utrecht  

History

Signatures