U, de petitionaris
59660860 678811499218376 2190508431348072448 o

De Pomp moet door kunnen pompen

3.296 ondertekeningen

Wist u dat De Pomp een project is van slechts vijf jaar. Wist je dat deze bijna voorbij zijn er er nog geen nieuwe plannen zijn voor de grond en leegstand dreigt? Help De Pomp om de Dichterswijk in de toekomst van brandstof te kunnen blijven voorzien en teken deze petitie! Samen kunnen we (opnieuw) zorgen dat het tankstation aan de Croeselaan kan blijven bestaan.

Petitie

Wij

Bewoners van de Dichterswijk en andere Utrechters

 

constateren dat:

dat De Pomp een aanwinst is voor de Dichterswijk én voor Utrecht. De Pomp vervult een iconische rol voor de Dichterswijk en sluit aan bij de toekomstvisie die wij voor de wijk hebben. De Pomp moet ook in de toekomst de maatschappelijke ambities van duurzaamheid, inclusiviteit en sociale cohesie kunnen blijven naleven. Kortom: wij willen dat De Pomp blijft voortbestaan.

 

en verzoeken

de Gemeente Utrecht om De Pomp bij te staan in de verlenging van de termijn, zodat De Pomp zowel de Dichterswijk als Utrecht in de toekomst van brandstof kan blijven voorzien.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Petitionaris:
Kimmarah Beeuwkes  
Organisatie:
De Pomp Utrecht  

Geschiedenis

Ondertekeningen