U, de petitionaris
Future

De nieuwe voertuigen voor Future RP aankomende week erin brengen

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Er komen nieuwe voertuigen in de stad, wij als burgers van Future willen deze auto's snel aanschaffen. Daarom willen wij zo snel mogelijk de auto's, namelijk: aankomende week.

Teken de petitie als je ook nu de nieuwe auto's wilt

Petitie

Wij

burgers van future

 

constateren

dat iedereen in dezelfde auto's rijd

 

en verzoeken

om de nieuwe voertuigen aankomende week in de stad te brengen

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
04-06-2023 
Status:
Gesloten 
Organisatie:
Future RP burgerraad 

Geschiedenis

Ondertekeningen