You, the petitioner
Raadhuisstraat

De Knip van Atlas: tussen Singel en Spuistraat

36 signatures

Na de knip bij de Munt en binnenkort de Van Woustraat is het nu tijd voor een knip aan het begin van de Raadhuisstraat. Hiermee wordt doorgaand verkeer dwars door het centrum gestopt. Tevens wordt een begin gemaakt met een autoluwe oost-west fietsroute van de Dam naar West.

Petition

We

bewoners van Amsterdam

 

observe

dat in het centrum van Amsterdam de route Nieuwe Zijdsvoorburgwal - Raadhuisstraat - Rozengracht als doorgaande route voor autoverkeer gebruikt wordt.

 

and request

de gemeente een knip aan het begin van de Raadhuisstraat te onderzoeken.

Het aanbrengen van een knip op deze locatie komt de luchtkwaliteit en verkeersveiligheid in het centrum van Amsterdam zeer ten goede.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2018-03-21 
Lead petitioner:
Sander Onland 
Website:

History

Signatures

Updates

Knip van Atlas onderdeel van thema-avond autoluw d’Oude Stadt

Maandag 19 februari organiseert d’Oude Stadt een thema-avond met als titel Autoluw III. Aan deze avond werken alle buurtorganisaties uit het centrum mee.

+Read more...

Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan de discussie.

https://www.oudestadt.nl/autoluw-3/

2018-01-02

Fijnstof is al dodelijk na een dag

Niet alleen sterfte op lange termijn, maar ook sterfte de volgende dag: dat is een nieuw ontdekt effect van fijnstof. En er is geen veilige marge. Bron: NRC.nl.

2017-12-27