U, de petitionaris
45acd770 b3d7 46e9 abab f65edac32ff2

De inwoner betaalt, waar de gemeente faalt

741 ondertekeningen

Wederom is bekend geworden, dat de inwoner betaalt, waar de gemeente faalt. Apeldoorn lijkt niet te willen leren van haar fouten; Apeldoorn heeft eerder in financieel noodweer gezeten. Hiervoor heeft toen de inwoner de rekening betaalt. Nu is Apeldoorn weer niet in control en hier willen wij iets tegen doen

Petitie

Wij

Inwoners van gemeente Apeldoorn

 

constateren dat:

  • Dat de gemeente niet in controle is; de inwoner betaalt de rekening. Zo heeft men in de planning staan de OZB te verhogen. Dit zullen de inwoners in hun portemonnee voelen.
  • Steeds weer worden er keuzes gemaakt voor de mensen in plaats van met de mensen. Dit zorgt voor prestigeprojecten zoals Huis van de Stad en de verbouwing van het Marktplein.
  • Zelfs wanneer is gebleken dat de gemeente steeds weer fouten maakt blijft men vasthouden aan dit soort eigen ambities.

 

en verzoeken

  • De gemeente Apeldoorn zorgvuldiger met het geld van de inwoners om te gaan. Wat je niet kunt betalen, moet je ook niet binnenhalen. We willen dat er hard op de rem getrapt gaat worden.

  • Daar waar mogelijk de minder uitgeven of stoppen met de verbouwing van het gemeentehuis en Marktplein.

  • We willen dat de inwoners niet steeds de rekening krijgen, maar dat ze meer invloed krijgen. Laat de burgers bepalen, waarvoor ze betalen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
13-11-2019 
Petitionaris:
Sunita Biharie  
Organisatie:
SP Apeldoorn  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen