You, the petitioner
45acd770 b3d7 46e9 abab f65edac32ff2

De inwoner betaalt, waar de gemeente faalt

741 signatures

Wederom is bekend geworden, dat de inwoner betaalt, waar de gemeente faalt. Apeldoorn lijkt niet te willen leren van haar fouten; Apeldoorn heeft eerder in financieel noodweer gezeten. Hiervoor heeft toen de inwoner de rekening betaalt. Nu is Apeldoorn weer niet in control en hier willen wij iets tegen doen

Petition

We

Inwoners van gemeente Apeldoorn

 

observe

  • Dat de gemeente niet in controle is; de inwoner betaalt de rekening. Zo heeft men in de planning staan de OZB te verhogen. Dit zullen de inwoners in hun portemonnee voelen.
  • Steeds weer worden er keuzes gemaakt voor de mensen in plaats van met de mensen. Dit zorgt voor prestigeprojecten zoals Huis van de Stad en de verbouwing van het Marktplein.
  • Zelfs wanneer is gebleken dat de gemeente steeds weer fouten maakt blijft men vasthouden aan dit soort eigen ambities.

 

and request

  • De gemeente Apeldoorn zorgvuldiger met het geld van de inwoners om te gaan. Wat je niet kunt betalen, moet je ook niet binnenhalen. We willen dat er hard op de rem getrapt gaat worden.

  • Daar waar mogelijk de minder uitgeven of stoppen met de verbouwing van het gemeentehuis en Marktplein.

  • We willen dat de inwoners niet steeds de rekening krijgen, maar dat ze meer invloed krijgen. Laat de burgers bepalen, waarvoor ze betalen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-13 
Lead petitioner:
Sunita Biharie  
Organisation:
SP Apeldoorn  
Website:

History

Signatures