U, de petitionaris
399px grapperhaus2018

De Grap(perhaus) is over

19 ondertekeningen

De Grap(perhaus) is over. De minister die altijd graag wil benadrukken dat een vrije, veilige en vooral rechtvaardige samenleving een kerntaak van de overheid is heeft een grote fout gemaakt. Door dat hij tijdens zijn bruiloft zijn (deels)eigen coronaregels aan zijn laars heeft gelapt.

Petitie

Wij

iedereen die tekent en zich hierbij betrokken voelt

 

constateren

  • Dat onze minister van Justitie en Veiligheid de 1,5-meterregeling en het dringende advies om met maximaal 6 personen samen te komen genegeerd heeft om zijn bruiloft te kunnen vieren.
  • Ditzelfde terwijl hij tientallen winkels en restaurants gesloten heeft die zich niet aan deze regels hielden, wat leidde tot vele faillissementen.
  • Ook heeft deze minister boetes en strafbladen uitgedeeld, en burgers uitgemaakt voor aso's voor het overtreden van deze regels.

 

en verzoeken

  • Dat deze minster Grapperhaus, die zijn geloofwaardigheid volledig heeft verloren per direct zijn functie neerlegt.

  • Ook verzoeken wij zeer dringend om de huidige coronaregels en de consequenties ervan opnieuw te beoordelen. Aangezien onze minister zelf toegegeven heeft dat "Het soms even door elkaar kan lopen".

  • Ook zullen alle bezoekers en onze minister gestraft moeten worden volgens onze coronaregels.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
26-11-2020 
Petitionaris:
Jarno Miedema 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen