U, de petitionaris
Fietscrossbaan

De fietscrossbaan in Leersum moet open blijven

594 ondertekeningen

Vrijwilligers hebben deze baan aangelegd achter het voetbalveld van HDS. Daar was tot 2008 een trapveldje dat tot mei 2021 dichtgroeide. De eigenaar is een particulier, de buurman, en heeft toestemming gegeven voor een fietscrossbaan. De gemeente heeft een dwangsom opgelegd van max €9.000

Petitie

Wij

Inwoners van Leersum en omgeving, onze jeugd en de direct betrokken omwonenden

 

constateren

  • dat er tot op heden geen klachten bekend zijn van omwonenden of andere belanghebbenden
  • dat de gemeente toch een dwangsom oplegt van €9.000 op basis van door de gemeente gehanteerde regels.
  • Het crossbaantje de gemeente geen cent gekost heeft en er veel gebruik van gemaakt wordt.
  • Eventuele rommel in de aanwezige vuilcontainer gegooid kan worden.

 

en verzoeken

de gemeente de boete in te trekken, en te gaan overleggen met alle betrokkenen die de regels moeten handhaven om permanent en zo snel mogelijk alle voorwaarden, alle claims en alle boetes in te trekken, zodat onze jeugd verder kan genieten en ouders, inwoners van Leersum trots kunnen zijn op ons dorp en onze sportieve jeugd. De gemeente de vrijwilligers die dit gemaakt hebben te bedanken en excuses aan te bieden voor de onrust in het dorp over de sluiting.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrechtse Heuvelrug 
Petitieloket:
Petitionaris:
RP van der Vliet / Kees Notenboom 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

8 februari beslist de Provincie

Na de overhandiging van bijna 1000 handtekeningen (600 digitaal en 400 op papier) heeft burgermeester Naafs op 8 februari 2022 overleg met de Provincie Utrecht. Benieuwd wat daaruit gaat komen.

+Lees meer...

In de gemeenteraad heeft Naafs op 24 janauri jl. de ontvangst van deze petitie gemeld en ook toegezegd het besluit van de provincie te zullen volgen. We horen t graag deze week!

07-02-2022

Naar de burgemeester!

Op donderdag 20 januari om 11.30 uur gaan we op bezoek bij Frist Naafs, de burgemeester.

We zijn heel dicht bij 1000 handtekeningen en zullen een toezegging vragen over het vervolg.

+Lees meer...

Later meer nieuws.

Op de markt hebben we vrijdag jl meer dan 100 handtekeningen opgehaald. Veel mensen waren erg enthousiast om de baan open te laten blijven; anderen waren boos en verbolgen over zoveel bureaucratie

17-01-2022

Meer dan 300 handtekeningen in één avond

In één avond zijn meer dan 300 handtekeningen ingediend. Dat is echt een super signaal! We hopen op 600 handtekeningen en 400 op papier bij De Binder en bij vrijwel alle winkels in Leersum. .

11-01-2022