U, de petitionaris
Petition image

De Doe-Het-Zelf Fietswerkplaats in Rotterdam Noord moet blijven

140 ondertekeningen

Op 15 januari 2019 kwamen een burgerlijk ingenieur en een inspecteur van de gemeente om DHZ en andere gebouwen in onze blok te controleren op structurele integriteit. Als gevolg van de gemeentelijke inspectie lopen we het risico om uitgezet te worden. We willen DHZ in de buurt houden en deze ruimte langer actief houden in Noord. Maar we hebben uw steun nodig! Onderteken alstublieft onze petitie en help ons om op onze locatie te blijven of zoek een nieuwe locatie in de buurt! Door te ondertekenen kunnen we klaarstaan om elkaar als gemeenschap te ondersteunen!

In English

Petitie

Wij

Wij zijn vrijwilligers en bezoekers van de DHZ-werkplaats, van alle leeftijden en achtergronden.

 

constateren

  • De DHZ Werkplaats is een niet- commerciĆ«le werkplaats voor fietsenreparatie waar het gebruik van gereedschappen en materialen gratis is, bezoekers en vrijwilligers van de DHZ delen kennis met elkaar en leren samen dingen.

  • De meeste vrijwilligers en bezoekers van de DHZ wonen in de buurt, de DHZ is een gemeenschapsruimte van delen en zorgen, vol met mensen van alle leeftijden en achtergronden.

  • De DHZ bevindt zich al tien jaar in Rotterdam Noord en de laatste vijf jaar te vinden op de huidige locatie.

  • Op 15 januari 2019 kwamen een burgerlijk ingenieur en een inspecteur van de gemeente om DHZ en andere gebouwen in onze blok te controleren op structurele integriteit. Als gevolg van de gemeentelijke inspectie lopen we het risico om uitgezet te worden.

 

en verzoeken

de DHZ Werkplaats te behouden voor onze buurt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
06-05-2019 
Petitionaris:
Doehetzelf Werkplaats 
Organisatie:
DHZ Werkplaats 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen