U, de petitionaris
Zuid afrika kaapstreek stellenbosch wijn 790x593

De boeren van Zuid-Afrika

4 ondertekeningen

Recent werd ik door een kennis geattendeerd op een politieke crisis die er in Zuid-Afrika heerst en waar in de media geen aandacht aan wordt besteed. Dit betreft de huidige regering van Zuid-Afrika die letterlijk roept om het vermoorden van witte boeren. Zie deze link naar het nummer en oordeel zelf

Ik ben zelf geen racist en maak deze petitie niet aan omdat het om witte mensen gaat maar door onze politieke correctheid mag blijkbaar hier geen aandacht aan gegeven worden.

Wij nemen mensen op uit landen vanuit de hele wereld die bedreigd worden of niet veilig zijn in hun eigen land. Waarom ook niet deze blanke mensen? Geef ze hoop en open ook onze deuren voor deze onderdrukte mensen.

Petitie

Wij

Iedereen met een besef dat wat er op dit moment in Zuid-Afrika gebeurt erg aan het verleden doet denken van voor 1940 en als we niet handelen een veel groter probleem gaan krijgen.

 

constateren

  • Zuid-Afrika is nu een land waar een de lokale boer meer kans heeft om doodgeschoten te worden dan een politieagent (wat ook een verschrikkelijke hoog risoco beroep is, hulde voor die mensen)

  • Wij nemen al heel veel mensen op waarom ook niet deze mensen de status van vluchteling geven als ze het zelf willen?

 

en verzoeken

Help ze met een verse start hier, mochten ze dat willen. Handel niet te laat want de geschiedenisboeken hebben genoeg voorbeelden daarvan. Geef ze een optie, goede boeren zijn overal welkom.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
16-06-2019 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Lourens Lablans 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen