You, the petitioner
Dend

David en Daniël blijven hier

1,521 signatures

David (11) en Daniël (12) zijn in Nederland geboren en wonen al jaren in Baarn. Zij zitten in Baarn op school, voetballen en scouting. Zij hebben geen verblijfsvergunning en leven in grote angst en onzekerheid. Angst dat ze uitgezet worden naar Rusland, het geboorteland van hun moeder.

Er zijn heel veel wetten en regels over verblijf in Nederland. Maar zelfs als (de ouders van) David en Daniël niet aan deze regels voldoen moet de regering zich houden aan het Kinderrechtenverdrag. Uitzetting van gewortelde kinderen is een ernstige schending van de kinderrechten.

Defence for Children roept op tot een wet en verblijfsrecht voor alle gewortelde kinderen. Teken ook de petitie op defenceforchildren.nl

Petition

We

inwoners, gemeenteraad, scholen, sportclubs, kerken en organisaties van Baarn en overige betrokkenen

 

establish that:

dat David en Daniël Mytnik geworteld zijn in Baarn en ondanks herhaalde verzoeken en breed gedragen acties nog geen verblijfsrecht hebben gekregen

 

and request

om verblijfsrecht voor David en Daniël Mytnik in Nederland.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Staatssecretaris 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-26 
Lead petitioner:
Alma Nijmeijer 
Organisation:
GroenLinks Baarn en SP Baarn i.s.m. PvdA Baarn, LTS, BOP, CU Baarn 
Website:

History

Signatures

Updates

MEER WETEN? Stuur een e-mail!

Er is nu ook een e-mailadres voor het stellen van vragen over deze actie: david-en-daniel@kpnmail.nl.

2016-05-15

LOKAAL en ONLINE in actie voor David en Daniël!

De actie 'David en Daniël blijven hier' heeft binnen twee dagen lokaal en online al meer dan 4800 handtekeningen opgeleverd. Steun de actie en teken!.

2016-05-15