U, de petitionaris
Dend

David en Daniël blijven hier

1.521 ondertekeningen

David (11) en Daniël (12) zijn in Nederland geboren en wonen al jaren in Baarn. Zij zitten in Baarn op school, voetballen en scouting. Zij hebben geen verblijfsvergunning en leven in grote angst en onzekerheid. Angst dat ze uitgezet worden naar Rusland, het geboorteland van hun moeder.

Er zijn heel veel wetten en regels over verblijf in Nederland. Maar zelfs als (de ouders van) David en Daniël niet aan deze regels voldoen moet de regering zich houden aan het Kinderrechtenverdrag. Uitzetting van gewortelde kinderen is een ernstige schending van de kinderrechten.

Defence for Children roept op tot een wet en verblijfsrecht voor alle gewortelde kinderen. Teken ook de petitie op defenceforchildren.nl

Petitie

Wij

inwoners, gemeenteraad, scholen, sportclubs, kerken en organisaties van Baarn en overige betrokkenen

 

constateren dat:

dat David en Daniël Mytnik geworteld zijn in Baarn en ondanks herhaalde verzoeken en breed gedragen acties nog geen verblijfsrecht hebben gekregen

 

en verzoeken

om verblijfsrecht voor David en Daniël Mytnik in Nederland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
26-10-2016 
Petitionaris:
Alma Nijmeijer 
Organisatie:
GroenLinks Baarn en SP Baarn i.s.m. PvdA Baarn, LTS, BOP, CU Baarn 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

MEER WETEN? Stuur een e-mail!

Er is nu ook een e-mailadres voor het stellen van vragen over deze actie: david-en-daniel@kpnmail.nl.

15-05-2016

LOKAAL en ONLINE in actie voor David en Daniël!

De actie 'David en Daniël blijven hier' heeft binnen twee dagen lokaal en online al meer dan 4800 handtekeningen opgeleverd. Steun de actie en teken!.

15-05-2016