You, the petitioner
Ariba

Dagbesteding ARIBA moet blijven

1,025 signatures

Jongeren die extra aandacht nodig hebben, worden bij Stichting ARIBA opgevangen. Er is visie voor een industrieterrein in 2030. Door eerdere wethouders is toegezegd dat Ariba tot 6mnd voor sloop op de locatie mag blijven. De gemeente wil dat Ariba nu al verdwijnt. DAT KUN JE NIET MAKEN!

Petition

We

mensen die Ariba ondersteunen omdat die met passie en liefde zorgdragen voor de medemens.

 

establish that:

  • dat het niet noodzakelijk is om de locatie waar Ariba gevestigd is nu al te ontruimen voor een visie die gepland staat in 2030.
  • Ariba zit niemand in de weg en er is door de gemeente uit hoofde van voorgaande wethouders toegezegd dat Ariba pas 6 maanden voor aanvang hoeft te vertrekken.

 

and request

stichting Ariba zo lang mogelijk zijn goede werk te laten voortzetten op de huidige locatie en kijk tegen 2030 hoe het staat met de toenmalige visie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Breda 
Petition desk:
Lead petitioner:
Geert Kloosterman 

History

Signatures

Updates

Een mijlpaal in zicht...

952 ondertekeningen, kei bedankt daarvoor. En nu nog ff de schouders eronder om te komen tot de 1000+ handtekening.

+Read more...

De uitzending van SBS (Hart van Nederland) heeft zeker bijgedragen. Mocht je de petitie nog niet gedeeld hebben op al je beschikbare sociale podia (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc. etc.) dan is het fijn als je dat alsnog zou willen doen. Namens Rino, nu al bedankt....

2021-05-23

Op naar 1000 ondertekeningen...

De petitie is nu meer dan 800 keer ondertekend. Het volgende doel is 1000 ondertekeningen en meer.... Aan Iedereen die al ondertekend heeft maar nog niet gedeeld op Facebook, Instagram, LinkedIn en andere sociaal media het verzoek om dit te doen zodat we een zo groot mogelijk publiek kunnen bereiken.

Alvast bedankt.

2021-05-06

Aandacht voor de petitie op Omroep Brabant.

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3382051/geert-start-actie-voor-opvang-jongeren-dagbesteding-moet-blijven.

2021-05-01