U, de petitionaris
Ariba

Dagbesteding ARIBA moet blijven

1.025 ondertekeningen

Jongeren die extra aandacht nodig hebben, worden bij Stichting ARIBA opgevangen. Er is visie voor een industrieterrein in 2030. Door eerdere wethouders is toegezegd dat Ariba tot 6mnd voor sloop op de locatie mag blijven. De gemeente wil dat Ariba nu al verdwijnt. DAT KUN JE NIET MAKEN!

Petitie

Wij

mensen die Ariba ondersteunen omdat die met passie en liefde zorgdragen voor de medemens.

 

constateren dat:

  • dat het niet noodzakelijk is om de locatie waar Ariba gevestigd is nu al te ontruimen voor een visie die gepland staat in 2030.
  • Ariba zit niemand in de weg en er is door de gemeente uit hoofde van voorgaande wethouders toegezegd dat Ariba pas 6 maanden voor aanvang hoeft te vertrekken.

 

en verzoeken

stichting Ariba zo lang mogelijk zijn goede werk te laten voortzetten op de huidige locatie en kijk tegen 2030 hoe het staat met de toenmalige visie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Breda 
Petitieloket:
Petitionaris:
Geert Kloosterman 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Een mijlpaal in zicht...

952 ondertekeningen, kei bedankt daarvoor. En nu nog ff de schouders eronder om te komen tot de 1000+ handtekening.

+Lees meer...

De uitzending van SBS (Hart van Nederland) heeft zeker bijgedragen. Mocht je de petitie nog niet gedeeld hebben op al je beschikbare sociale podia (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, etc. etc.) dan is het fijn als je dat alsnog zou willen doen. Namens Rino, nu al bedankt....

23-05-2021

Op naar 1000 ondertekeningen...

De petitie is nu meer dan 800 keer ondertekend. Het volgende doel is 1000 ondertekeningen en meer.... Aan Iedereen die al ondertekend heeft maar nog niet gedeeld op Facebook, Instagram, LinkedIn en andere sociaal media het verzoek om dit te doen zodat we een zo groot mogelijk publiek kunnen bereiken.

Alvast bedankt.

06-05-2021

Aandacht voor de petitie op Omroep Brabant.

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3382051/geert-start-actie-voor-opvang-jongeren-dagbesteding-moet-blijven.

01-05-2021