U, de petitionaris

Ceasar moet blijven

109 ondertekeningen

Wegens bezuinigingen wordt Ceasar ontslagen in maart. Nou is dit natuurlijk niet aceptabel. Wij als leerlingen van de ARH kunnen dit niet laten gebeuren. Ceasar helpt iedereen en je merkt echt dat hij het beste voor iedereen wil. Hij is echt een vriend van vele leerlingen.

Petitie

Wij

alle leerlingen van de ARH

 

constateren

  • Wij willen Ceasar niet kwijt, wij kunnen Ceasar niet kwijt. Met deze petitie willen wij laten zien dat wij ceasar niet kunnen missen. in de hoop dat school doorheeft hoeveel Ceasar brengt aan deze school. wij gaan ons uiterste best doen om Ceasar te houden.

  • Wij snappen dat er bezuinigd moet worden, en dat Ceasar er pas net is dus dat hij het makkelijkste en het laagste is om te ontslaan. Alleen Ceasar hoorde echt bij de vrijeschool, wij als leerlingen zouden ceasar ook echt gaan missen. wij hopen met alle acties die wij organiseren als leerlingen te laten zien dat wij niet willen dat Ceasar weg gaat.

  • Wij hopen heel erg dat er misschien ergens ander op kan worden bezuinigd.

 

en verzoeken

Ceasar te houden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Joep HeMan 

Geschiedenis

Ondertekeningen