U, de petitionaris
Banner petitie

Cancel 2020

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

  • U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

  • Een uitweg is om samen met anderen een organisatie op te richten (als die er niet al is) en daarvoor steun in de vorm van subsidie of publiciteit te vragen. Dat kan wel met een petitie.


2020 begon hoopvol maar mondde uit in één grote ramp door het coronavirus... Een maandenlange lockdown volgde en nagenoeg de hele wereld zit in hetzelfde schuitje. De ellende blijft zich opstapelen. 2020 was een deceptie waar je U tegen zegt, die erom vraagt gecancelled te worden. LET'S CANCEL 2020!

Petitie

Wij

Wij, de samenleving die massaal teleurgesteld is over 2020, roepen op tot het cancellen van 2020.

 

constateren

Aan het begin van de coronacrisis leek het even alsof het in ons voordeel zou uitpakken. De vervuilde lucht kleurde blauw en de buren hielpen elkaar een handje. Maar algauw won de realiteit het van de grootse dromen: de meest kwetsbare mensen werden het hardst geraakt. 2020 was een rotjaar en het kan beter. Daarom is CANCEL 2020 in het leven geroepen: iedereen verdient een tweede kans en dat geldt óók voor 2020.

 

en verzoeken

De jaartelling is een sociaal construct. Al we samen afspreken dat 2020 niet gebeurd is, dan beginnen we met een schone lei en herkansen we het hele jaar. Check cancel2020.nl voor meer informatie.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
13-02-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
CANCEL 2020 

Geschiedenis

Ondertekeningen